Älä pissi omiin muroihin

Share |

Sunnuntai 9.4.2017 klo 8:00


Hyvää vaalipäivää!

Kiitokset kaikille heille, joiden kanssa olen saanut käydä vaalitapahtumissa rakentavia keskusteluja. Olen kirjannut itselleni ylös ajatuksia joita olen saanut teiltä kuulla. Kotkalaiset selvästi toivovat ja haluavat, että Kotka menestyisi. Ainoa vaalilupaukseni on ollut, että lupaan tehdä parhaani. Teenkin parhaani, että kuulemani hyvät ajatukset muuttuisivat päätöksiksi ja teoiksi.

Heille, jotka ovat tulleet jututtamaan minua riita mielessään, olen muistuttanut, ettei ole järkevä jäädä riitelemään siitä mistä olemme eri mieltä. Tulevaisuus tehdään löytämällä ratkaisut, joista voimme olla yhtä mieltä. 17759822_812642048888453_1606807462149199142_n.jpg

Vaalipäivän ajatuksena tiivistän Kotkan tulevaisuuden kannalta tärkeät asiat muutamaan ”teesiin” tai prinsiippiin kuten Aurinkokuningas Tamminen sanoisi.

Ole aktiivinen. Kotkan tulee olla aktiivinen ulospäin. Markkinointi kuntoon. Niin uusien asukkaiden kuin uusien yritysten saamiseksi Kotkaan.

Huomioi nykyiset. Kotkan tulee ottaa asukkaat ja alueen yritykset aidosti mukaan suunnittelemaan ja tekemään yhdessä tulevaisuuden Kotkaa. Pidetään huolta asukkaistamme ja yrityksistämme. Ollaan tukena ja mahdollistetaan parempi arki.

Pistetään ilmapiiri kuntoon. Päätöksenteon ilmapiiri on saatava kuntoon. Pois turhat kukkotappelut ja reviiririidat. Keskitytään kinastelun sijaan päätöksiin, joilla turvataan Kotkan kilpailukyky ja kuntalaisten palvelut.

Älä pissi omiin muroihin. Valtuutettujen tehtävä on päätöksenteon lisäksi pitää huolta Kotkan imagosta ja ilmapiiristä. Asioista on kerrottava avoimesti, mutta Kotkan haukkuminen ja kurjuuden jakaminen lehtien palstoilla tai somen ihmeellisessä maailmassa ei edistä kotikuntamme asioita. Negatiivisen ilmapiirin ylläpitäminen ei ole kaupunginvaltuutetun tehtävä. Päinvastoin. Päätöksenteon lisäksi valittujen valtuutettujen on ainaisen valituksen lisäksi kyettävä uskomaan parempaan ja välitettävä tuota uskoa eteenpäin.

Näillä ajatuksin toivotan kaikille reipasta äänestysmieltä! Muistakaahan äänestää, vain siten pidämme huolta demokratian toteutumisesta. Demokratian vaihtoehtona on Pohjois-Korean kaltainen harvainvalta ja diktatuuri. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini