Lääkärihelikopteri Uttiin

Share |

Tiistai 2.10.2018 klo 10.00


Kouvolan kaupunki päätti 24.9.2018 kaupunginhallituksen kokouksessaan lausunnosta Lääkärihelikopterin sijoituspaikka-asiaan. Kouvola otti lausunnossaan kannan helikopterin sijoittamisesta Kouvolan Uttiin ja esitti perusteluja kannalleen.  Somekuva_1080x1080_1.jpg 

Asian eteenpäin vieminen on Kouvolan ja samalla koko Kymenlaakson kannalta tärkeää. Tämän vuoksi valmistelin Kouvolan lausunnon pohjalta Kotkan kaupunginhallitukselle esityksen, että Kotka antaisi asiasta myös oman lausuntonsa. Kotkan kaupunginhallitus 1.10. kokouksessaan käsitteli esitystäni ylimääräisenä asiana. Hallitus suhtautui myönteisesti lausunnon antamiseen ja päätyi siihen, että asia valmistellaan virallisesti seuraavaan hallituksen kokoukseen.

Salaa mielessäni toivon, että lausunto olisi voitu antaa jo eilen, mutta ymmärrän hyvin tämän kaltaisten asioiden olevan hyvä tulla virkamiesvalmistelun kautta. Lausuntojen antaminen ylimääräisenä asiana hallituksen jäsenen valmistelun pohjalta on normaalista menettelystä poikkeavaa, joten parempi näin. Asian eteenpäin viemisen kannalta on kuitenkin pääasia, että lausunto annetaan. Ei se, kuka on asian valmistelija.

Avainsanat: Kouvola, lääkärihelikopteri, utti, kymenlaakso


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini