Terveisiä vaalikentältä

Share |

Sunnuntai 7.4.2019 klo 23:30


Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella kiireisiä. Niin kiireisiä, että kirjoittaminen tähän blogiin on valitettavasti jäänyt liian vähälle huomiolle. Olen kuitenkin pitänyt tärkeämpänä tavata ihmisiä toreilla ja eri tapahtumissa. Loppuillan tunnit ovat menneet sähköposti-, messenger- ja ym. viesteihin vastaillessa.

Olen ollut erittäin iloinen ja ennen kaikkea kiitollinen siitä vastaanotosta, mitä olen saanut kokea liikkuessani ihmisten parissa. Paljon kannustavia sanoja, kiitoksia, kysymyksiä ja lupauksia minulle annettavista äänistä. Jokainen kohtaaminen on ollut minulle ainutkertainen ja arvokas. Odotan innolla viimeistä kampanjaviikkoa ja sen lukuisia tapahtumia.

Erityisen iloinen olen etenkin nuorten aktiivisuudesta, joka on näkynyt varsinkin tällä viikolla. Moni ensimmäistä kertaa äänioikeuttaan käyttävä on varta vasten halunnut kohdata minut kasvotusten. Nuorilta on tullut niissä tilanteissa todella hyviä, etukäteen selvästi mietittyjä kysymyksiä. Tämä on vahvistanut käsitystäni siitä, että nuoremme ovat todella fiksuja ja ettei heille ole yhdentekevää se millaisessa yhteiskunnassa elämme.

Tästä on hyvä jatkaa kohti loppusuoraa. Meillä on 14.4. mahdollisuus vaihtaa Suomen suuntaa. Nyt jos milloin äänioikeuden käyttäminen tärkeää. Vain äänestämällä pystymme vaikuttamaan. Kotiin sohvalle jääminen antaa mahdollisuuden sille, että nykyinen meno saa jatkua. Ei anneta sitä mahdollisuutta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini