Parasta edunvalvontaa on keskittää äänet

Share |

Tiistai 9.4.2019 klo 11:19


Viimeiset neljä vuotta on leikattu kaikkein pienituloisimmilta. Heikennetty työttömyysturvaa. Lisätty eriarvoisuutta eri puolilla Suomea asuvien välillä aktiivimallilla. Hyökätty työehtojemme kimppuun Suomen kilpailukyvyn nimissä. Kaikki tämä Keskustan, Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hyväksymällä Sipilän hallituksen hallitusohjelmalla.

Perusuomalaiset yrittävät selitellä näiden toimien olleen heidän entisen johtonsa junailemia. Heidän nykyinen johtonsa pyrkii tarinallaan irti päätöksistä, joita ovat olleet itse tekemässä. Yksikään nykyisistä perussuomalaisista ei äänestänyt hallitusohjelmaa tai vuosien 2016 ja 2017 perusturvan leikkauksia vastaan. Perusuomalaisten nykyinen johto vallan saatuaan riensi ensi töikseen Kesärantaan vakuuttelemaan Sipilää ja Orpoa yhteistyökyvyistään.

Halla-Ahon ensitöikseen antama viesti oli, että he sitoutuvat entisen johtonsa neuvottelemaan hallitusohjelmaan. Tätä ei pääse pakoon sinisten selän takana lymyilyllä.

Parasta suomalaisten edunvalvontaa on äänestää ehdokkaita, joiden puolueet eivät sitoutuneet neljä vuotta sitten pienituloisilta ja työttömiltä leikkaamiseen sekä kilpailukyvyn nimissä meidän työehtojemme heikentämiseen. Äänestämällä voi vaikuttaa. Keskitetään äänet nykymenoa vastaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini