Ehdolle vuoden 2023 eduskuntavaaleihin

Share |

Perjantai 3.6.2022


Kotkan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry. valitsi minut eilen eduskuntavaaliehdokkaakseen. Tehtävä on luonnollinen suunta eteenpäin vaikuttamisen tiellä. Olen pitkäaikaisena valtuutettuna ja nykyisenä kaupunginhallituksen puheenjohtajana sekä SDP:n puoluevaltuuston jäsenä päässyt tekemään  vahva edunvalvontatyötä Kotkan ja koko Kymenlaakson eteen. On aika lisätä kierroksia edunvalvonnanmyllyyn ehdokkuuden avulla.

Olen kiitollinen työväenyhdistyksen jäsenille mahdollisuudesta asettua ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Joukkuepelaajana tavoitteenani on omalla työllä yhteistyössä muiden ehdokkaidemme kanssa mahdollistaa SDP:lle mahdollisimman kova tulos tulevissa vaaleissa. Henkilökohtaisena tavoitteena on saada vähintään 5000 ääntä, joka antaisi hyvän mahdollisuuden läpimenolle.

Vaalipiiristämme valittavien kansanedustajien määrä tippuu todennäköisesti kahdella. Tämä tarkoittaa kampailun kiristymistä, mutta ennen kaikkea se tarkoittaa kahden edustajan vajetta alueemme edunvalvonnan kannalta. Nyt onkin aika ajaa Kymenlaakson etua. 

Keskusta paraillaan ajaa voimakkaasti Itä-Suomi-ohjelmaa Ukrainan sodan Itä-Suomelle aiheuttamien ongelmien torjumiseksi. Kymenlaakso on Etelä-Karjalan kanssa suurimmat sodan vaikutuksesta kärsivät maakunnat. Nyt tarvitaan vahvaa edunvalvontaa, ettei Kymenlaakso jää jälleen kerran unohduksiin valtion miettiessä mahdollisia tukitoimia.

Tavoitteena on yhdessä kampanjatukiryhmän kanssa rakentaa laajasti kotkalaisia osallistava kampanja. Haluamme olla nostamassa vaalikeskusteluun mukaan erityisesti kotkalaisia koskettavia asioita ja teemoja. Vaalit ovat loistava mahdollisuus nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun meidän arkeemme vaikuttavia tärkeitä teemoja. Meillä on Kotkassa ja Kymenlaaksossa omat erityispiirteemme ja ne vaativat huomiota. Ettei vaalikeskustelu täällä paikallisesti jää valtakunnallisten teemojen ja kysymysten varjoon. 

Avainsanat: Eduskuntavaalit 2023, Kotka, Kymenlaakso


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini