Tänään on tärkeääkin tärkeämmät vaalit

Share |

Sunnuntai 2.4.2023 klo 8.44


Nyt, jos koskaan, on aika äänestää suomalaisten hyvinvoinnin puolesta. Luotan siihen, että suomalaiset lähtevät sankoin joukoin antamaan tukensa sosiaalisesti oikeudenmukaiselle politiikalle.

Luotan siihen suomalaisten tietävän, ettei pienituloisilta leikkaamalla emme Suomen taloutta pelasta. Uskon äänestäjien sydämen olevan punainen ja vasemmalla.

Suomalaiset kyllä tietävät politiikan, jolla lisätään pahoinvointia ja syrjäytymistä, olevan taloudellisesti ja inhimillisesti kestämätöntä. Nyt, jos koskaan, on erityisen tärkeä mennä äänestämään.

Oma kampanjointini päättyi eilen Kotkan Karhuvuoressa klo 14.06 jaettuani viimeisen suukon jäljellä olleen suukon. Kaikkiaan tuli suukkosaldoksi pikaisesti laskettuna 6250 jaettua mansikka suukkoa. Kiitos kaikille kohtaamilleni ihmisille mukavista keskusteluista, kannustuksesta ja kampanjani tukemisesta.

ISO KIITOS tukitiimillilleni kaikesta ajasta ja vaivasta kampanjan suunnittelun ja toteuttamisen eteen. ISO KIITOS kaikille, jotka taloudellisesti tukivat kampanjaani. ISO KIITOS kaikille, jotka ovat suositelleet minua ystävilleen ja tutuilleen. ISO KIITOS kaikille ehdokkaille, niin omille kuin kilpailevan seuran edustajille, työstä suomalaisen demokratian eteen. Ehdokkaana tiedän mitä kampanjointi antaa ja ottaa.

Tänään KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN ja sen jälkeen jännittämään.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini