Neljä aluevaaliteesiä, numeroni vaaleissa on 292!

Share |

Maanantai 3.1.2022 klo 15:01


Neljä teesiäni Kymenlaakson hyvinvointialueen hyvälle startille:
1. Hyvään henkilöstöpolitiikkaan paukkuja! Hyvinvointialueemme tulee panostaa voimakkaasti henkilöstöjohtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on paras tae hyville ja toimiville palveluille. Hyvä työnantajamaine on paras kilpailutekijä osaavan henkilöstön saamiseksi ja pitämiseksi.
FBNELIOALUEVAALIT.png
2. Talousosaamista vahvistettava! Lisää resursseja ja osaamista talouden hallintaan. Eurojen ollessa tiukoilla ei ole varaa sellaiseen hämminkiin taloudenseurannan osalta kuin mitä nyt Kymsotessa on ollut.
3. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen on panostettava! Kymsotessa tällä hetkellä vain yksi henkilötyövuosi osoitettu hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, kun vastaavasti Eksotessa luku on lähes 20 htv. Panostamalla roimasti enemmän ennaltaehkäisyyn voimme selvitä taloudellisesti tulevaisuudessa. Ennaltaehkäisy on aina korjaavia toimia halvempaa.
4. Kuntarajat romukoppaan. Hyvinvointialueen johtaminen vaatii kokonaisuuden ymmärtämistä ja vain kokonaisuutta johtamalla voimme selvitä tulevaisuudesta. Ratkaisevassa asemassa ovat ensimmäiset valittavat aluevaltuutetut. He määrittävät millainen päätöksenteon kulttuuri alueellemme muodostuu. Tämä vaatii valituilta osaamista ja halua yhteistyöhön. Tulevien valtuustoryhmien puheenjohtajat ovat avain asemassa. Heidän tulee kyetä johtamaan valtuustoryhmiään yli kuntarajojen ja luoda aito yhteistyön henki omissa valtuustoryhmissään ja yhdessä valtuustoryhmien välille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini