Tapahtumakeskus luo kasvun mahdollisuuksia

Share |

Torstai 29.4.2021 klo 13:14


Tapahtumakeskusasia puhututtaa. Ihan syystäkin. Kustannusten nousu urakkatarjousvaiheessa 11 miljoonalla eurolla on vakava paikka. Tulevana maanantaina kaupunginvaltuuston tulee ratkaista, myönnetäänkö hankkeelle lisärahoitusta 10 miljoonaa euroa.

Sosiaalisessa mediassa, mutta myös perinteisessä mediassa keskustelu näyttää 


Kommentit

21.5.2021 10:48  Eero Kahra, ins.

Olen Kotkalainen äänestäjä, veronmaksaja ja eläkkeellä. Tapahtumakeskus on OK, XAMK on OK ( nuoriin on investoitava; koulutus).
Kuntamme Kirjasto alkaa olla selvitysten mukaan " uusimistarpeessa " ja Kotkan Uimahalli vuotaa. Kunnollista esitys-areenaa ei ole ( vrt. Kuusankoskitalo), joten nimekkäät artistit eivät edes tule Kotkaan. On pidettävä " järki päässä " mitä vero-euroilla tehdään. Hulppea " hotelli-Kotka "
tulee perustella todella hyvin.

Onko selvitetty mikä on vuositasolla ( 365 vrk) nykyisten hotellien (Vaakuna, Karhulan 2 hotellia ) käyttöaste ?? Pelkästään poliittisilla mielipiteillä eivät täyttöasteet täyty missään.

Ei Kotkan kaupungin ainakaan tule ryhtyä
Hotelli- Operaattoriksi. Verorahat ja investoinnit tulee pääsäänntöisesti käyttää kunnan asukkaita varten.

Pian pääsee äänestyskoppiin.

13.6.2021 8:35  Sami Virtanen

Hei!

Kiitos viestistäsi. Kotka ei ole missään nimessä itse lähdössä hotellibisnekseen mukaan, vaan Kantasatamaan etsitään yksityistä toimijaa. Toivotavasti löytyy pian.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini